OVER INDRUK

IK
Ik ben Sanne Bogers, de creatieve duizendpoot achter Indruk. Mijn missie? Jou en jouw zaak helpen. Mijn kracht ligt in de combinatie van een strategische helikopterview met creativiteit, inlevingsvermogen en oplossingsgericht denken. Ik geloof dat branding van binnenuit komt. Je bent succesvol als je weet waarom je doet wat je doet, als je jezelf kent, als je jezelf durft laten zien. Ik ben altijd heel geïnspireerd door de persoonlijke verhalen achter mijn klanten. Ik ga graag in verbinding en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk.
JIJ
Jij bent een creatieve en ambitieuze ondernemer. Je gelooft in wat je doet, waarvoor je staat. Je wilt vanuit je passie, visie en talenten je brandstory neerzetten. Je wilt niet langer passen in het perfecte plaatje. Je wilt ontdekken wat je uniek maakt en dit vertalen in een sterk persoonlijk merk, een gepassioneerd verhaal. Je zoekt een nieuwe manier van communiceren om je eigen brandstory consistent en aan de juiste doelgroep te presenteren.
WIJ
Samen maken we van jou een persoonlijk merk. We gaan aan de slag met de ‘Indruk-methode’. We ontdekken jouw verhaal, wat je uniek maakt. We vertalen je story in woorden, beelden en een strategie die helemaal bij je past. Door de sterke combinatie van brandstory en branddesign creëren we een authentieke communicatie. Zo positioneer je je sterk in de overvolle markt.
Let’s tell your story together!
Sanne met de Indruk slogan