BRANDDESIGN

Een goede communicatie draagt bij tot het succes van je bedrijf en zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Daarbij horen onmiskenbaar een logo en bijpassende huisstijl. Deze visuele communicatie versterkt je imago en geeft een boost aan je bedrijf. Elk ontwerp moet meteen je boodschap en verhaal weerspiegelen en het onzichtbare zichtbaar maken. Want een goede eerste indruk maak je maar één keer.
Met een sterk concept, een doordachte boodschap en creatieve ontwerpen ontwikkelen we samen een sterk merk met het oog op je doelgroep. De kracht van mijn branddesign zit in de totaalaanpak, korte communicatielijnen en een persoonlijke benadering. Na dit traject ben je klaar om je unieke branddesign aan de wereld te laten zien.
MEER WETEN
Moodboard de maderij

Indruk is geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille, hierdoor kan je gebruikmaken van subsidie tot wel 40% voor het gebruik van strategisch advies!

In een notendop

  • We bespreken je wensen, noden en doelstellingen in een strategiegesprek.

  • We brengen alles in kaart en maken een concreet plan om je brandstory visueel te tonen.

  • We ontwerpen je visuele identiteit.

  • We bespreken de ontwerpen en passen ze eventueel aan.

Voor wie?

  • Voor solo-ondernemers, freelancers, kleine kmo’s, creatieve geesten,…

Praktisch

  • Doorlooptijd: +- 4 weken
    Waar: Indruk, Peerderbaan 62B, 3910 Pelt
    Prijs: vanaf 750 euro, afhankelijk van de noden van je onderneming.

AFSPRAAK MAKEN

Waarom kiezen voor Indruk?

Indruk is geen klassiek reclamebureau. Het verschil? Dat maak ik met mijn glasheldere focus op branding. Samen schrijven we je unieke brandstory. Vanuit de kern tonen we waarvoor je staat, hoe je jezelf in de massa onderscheidt.
Ga je met mij in zee? Dan spring je verder. Geen plons in het diepe, wél een voorsprong op je concurrenten. Dankzij een sterke ondersteuning en deskundige begeleiding.
MEER WETEN?
Sanne Indruk Hallo Contact

WAT ANDEREN ZEGGEN

Mariska Labeur
Sanne heeft een persoonlijk logo voor mij als yoga docent ontworpen, we zijn vertrokken vanuit een persoonlijke tatoeage als inspiratie. Op aanraden van andere maakte ik de keuze om Indruk in te schakelen als grafisch ontwerper en dit heeft een prachtig logo als resultaat opgeleverd. Ze handelt met passie en is gedreven, Dankjewel Sanne,
Yoga docent, Mariska Labeur-Pelt
Mariska Labeur, Mariska Labeur Yoga docent
Door het traject te volgen zijn we dieper gaan nadenken over onze zaak. We weten nu beter waar we voor staan en hoe we dit kunnen communiceren naar onze doelgroep. Sanne heeft ons naast het traject veel waarde volle tips gegeven!
Kathleen Vandijck, De Hagendoorn

Hoe kunnen we
je helpen?

1. Brandstory

Stevige begeleiding en een handig werkboek: daarmee schrijf je je merkverhaal uit tot in de kern.

3. Branddesign

Creëer een consistente visuele identiteit en passend branddesign. Hoe en op welke kanalen laat je je merk zien? Hoe blijven de vormgeving en uitvoering van je verhaal consistent en efficiënt?

2. Marketing

Hoe trek je klanten aan, gebaseerd op je waarden en expertise? Hoe zet je jezelf in de spotlights?

4. Aan tafel met Sanne

Ben je een ondernemer met veel plannen, ambitie en goesting? Maar raak je moeilijk uit de startblokken? Ik nodig je uit aan mijn tafel.