AAN TAFEL MET SANNE

Heb je nood aan een klankbord, iemand die je concept kritisch onder de loep neemt en kijkt waar het nog beter kan? Ben je een ondernemer met veel plannen, ambitie en goesting, maar geraak je moeilijk uit de startblokken? Je bent niet de enige. Veel ondernemers hebben fantastische talenten, maar weten niet goed hoe ze zichzelf in de markt moeten zetten.
Ik nodig je uit aan mijn tafel. Tijdens een sessie van een halve dag verfijnen we samen je concept en formuleren we concrete stappen om je plannen waar te maken. Ik help je om je doelstellingen en doelgroep scherp te stellen en geef je tips om je zichtbaarheid te vergroten. Zo zet je jezelf en je bedrijf duidelijk op de kaart.
MEER WETEN
Sanne Indruk brainstorm

Indruk is geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille, hierdoor kan je gebruikmaken van subsidie tot wel 40% voor het gebruik van strategisch advies!

In een notendop

 • Je krijgt strategisch en persoonlijk advies.

 • Je optimaliseert je onderneming met concrete aanwijzingen.

 • Je bekijkt je zaak met andere ogen.

 • Je brainstormt samen met mij over je onderneming.

 • Je doet nieuwe ideeën op.

Voor wie?

 • Voor solo-ondernemers, freelancers, kleine kmo’s, creatieve geesten,…

Praktisch

 • Duur: een halve dag
  Materiaal: voorbereidende vragenlijst
  Waar: Indruk, Peerderbaan 62B, 3910 Pelt
  Prijs: 325 euro excl. btw

DATUM PLANNEN

WIL JIJ SAMEN

Sta je te springen om je passie te delen met de wereld, je verhaal te vertellen? Wil je het anders aanpakken, met een communicatiestrategie die écht bij je past? Ik ben je springplank.
EEN AFSPRAAK INPLANNEN

Let’s tell your story together!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Dankzij een doorgedreven en gestructureerde bevraging, kwamen we samen tot de kernwaarden en doelstellingen van mijn bedrijf. Vanuit die kernwaarden werd de huisstijl ontworpen. Voor alle verdere marketingacties hebben we nu een stramien, zodat er qua stijl niet meer geïmproviseerd wordt. INDRUK zal de verdere marketingacties coördineren, zodat ik zeker ben van een samenhangend geheel en éénduidige boodschap. Ik was/ben zeer gecharmeerd van de gestructureerde-professionele en vooral persoonlijke aanpak van INDRUK!
Carl Van Gestel, Boekhoudkantoor
Door het traject te volgen zijn we dieper gaan nadenken over onze zaak. We weten nu beter waar we voor staan en hoe we dit kunnen communiceren naar onze doelgroep. Sanne heeft ons naast het traject veel waarde volle tips gegeven!
Kathleen Vandijck, De Hagendoorn